بررسی رسانایی استیل و آلومینیوم

بررسی رسانایی استیل و آلومینیوم

استیل یکی از کمترین رسانایی گرمایی و الکتریکی را نسبت به سایر آلیاژهای فلزی دارد که از آن به عنوان یک منبع ضدزنگ و دارای مقاومت در برابر حرارت بالا استفاده می شود. باتوجه به آنچه در جدول بالاآمده است، می توان نتیجه گرفت که به طور مثال: گرم شدن یک ظرف استیل نسبت به ظرف مثلاً مسی خیلی بیشتر زمان می برد. دقت داشته باشید که دارابودن ویژگی ضدزنگ و مقاومت بالا در برابر حرارت ورق های استیل موجب شده است تا از آنها در توربین های بخار در نیروگاه ها استفاده شود. همچنین در معماری نیز از روکش های استیل استفاده می شود، زیرا در برابر حرارت، مقاومت بالایی دارند و ساختمان ها را در مقابل نور خورشید حفظ می کنند.ازآنجایی که در نگاه اول بسیاری از خواص آلومینیوم و ورق های استیل با یکدیگر مشابه است، اما با یکدیگر دارای تفاوت هایی هستند که در ادامه آنها بررسی می شوند.

بررسی تفاوت های استیل و آهن

بررسی تفاوت های استیل و آهن

وقتی صحبت از آلیاژهای فلزی به میان می آید، استیل و آهن دو مورد از رایج ترین مواد هستند. اما دقیقاً تفاوت استیل و آهن چیست؟ چگونه می توانید بگویید کدام یک برای پروژه شما مناسب است؟ بیایید نگاهی دقیق تر به مقایسه فولاد ضد زنگ با آهن بیندازیم تا بتوانید در مورد اینکه کدام ماده برای شما بهترین است، تصمیم آگاهانه بگیرید.

معرفی انواع عملیات حرارتی

معرفی انواع عملیات حرارتی

عملیات حرارتی فولاد به این منظور انجام می شود که خواص فیزیکی و شیمیایی قطعه فولادی به تعادل مورد نظر برسد و قطعه مورد نظر برای کاربردی که مدنظر است بهترین کارایی ممکن را داشته باشد. این عملیات مراحل مختلفی دارد که در ادامه، به معرفی آن ها خواهیم پرداخت.

معرفی عملیات حرارتی و انواع روش های آن

معرفی عملیات حرارتی و انواع روش های آن

هدف از انجام عملیات حرارتی بر روی فولاد کربنی، تغییر خواص مکانیکی فولاد است به خصوص شکل پذیری، سختی، مقاومت تسلیم و مقاومت در برابر ضربه. توجه داشته باشید که هدایت الکتریکی و حرارتی فقط کمی تغییر می کند. مانند بیشتر روش های افزایش استحکام برای فولاد، مدول یانگ تحت تاثیر قرار نمی گیرد. همه روش های عملیاتی حرارتی فولاد در حقیقت تبادل انعطاف پذیری و استحکام است به این معنا که برای به دست آوردن استحکام بیشتر، انعطاف پذیری کاهش می یابد و بالعکس.

معرفی انواع فولادهای کربنی

معرفی انواع فولادهای کربنی

اصطلاح فولاد کربنی می تواند اشاره به فولادی باشد که از نوع فولاد ضدزنگ نمی باشد. در این مورد، فولاد کربنی می تواند اشاره ای به فولاد آلیاژی باشد. فولاد پرکربن دارای کاربردهای مختلفی مانند ماشین های فرز، ابزارهای برش و سیم های با استحکام بالا می باشد. این کاربردها به ریزساختار ظریف تری نیاز دارند که خاصیت چقرمگی را بهبود می بخشد. با افزایش درصد کربن در فولادها، امکان سختکاری و افزایش استحکام آن نیز از طریق عملیات حرارتی افزایش می یابد، ولی از طرفی این کار باعث کاهش شکل پذیری آن می شود. جدای از عملیات حرارتی، افزایش درصد کربن باعث کاهش خاصیت جوشکاری فولادها می شود. در فولادهای کربنی هر چه درصد کربن افزایش یابد، دمای ذوب فولاد کاهش می یابد.در این مقاله انواع فولادهای کربنی معرفی می گردد.

مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن

مقاومت به خوردگی فولاد زنگ نزن

فولاد زنگ نزن برخلاف فولاد کربنی وقتی که در معرض محیط های مرطوب قرار می گیرد دچار خوردگی یکنواخت نمی شود. فولادهای کربنی محافظت نشده در هنگام ترکیب با هوا و رطوبت به راحتی زنگ می زنند. لایه اکسید آهن سطحی (زنگ) متخلخل و شکننده است. از آنجایی که اکسید آهن حجم بزرگتری نسبت به فولاد اصلی را اشغال می کند، این لایه گسترش می یابد و تمایل به لایه برداری دارد و باعث حمله بیشتر به لایه های زیرین فولاد می شود. در عوض، فولادهای زنگ نزن دارای کروم کافی برای غیرفعال شدن هستند. این پدیده در صورت قرار گرفتن در معرض اکسیژن موجود در هوا یا آب، خود به خود اتفاق می افتد و باعث ایجاد یک لایه نازک از اکسید کروم خنثی روی سطح می شود. این لایه نازک غیرفعال با مسدود کردن مسیر اکسیژن به سطح فولاد از خوردگی آن جلوگیری می کند و باعث می شود که خوردگی به قسمت داخلی فلز نرسد. این لایه نازک در صورت خراشیده شدن یا از میان رفتن (به دلیل قرار گرفتن موقتی در شرایط شدیدتر از میزان حد تحمل خوردگی)، خود را تعمیر می کند.مقاومت این لایه به خوردگی بستگی به ترکیب شیمیایی فولاد زنگ نزن، به ویژه درصد کروم دارد. خوردگی فولاد زنگ نزن می تواند زمانی رخ دهد که درجه یا گرید آن برای محیط کاری مناسب نباشد.

روش های تست ارزیابی ورق استیل چیست ؟

روش های تست ارزیابی ورق استیل چیست ؟

برای بهبود کارایی و کیفیت تولید، ضروری است که محققان و صنعتگران به ارتقاء فرآیندها و روش های ارزیابی ورق استیل بپردازند و از روش های پیشرفته تر و دقیق تری برای ارزیابی و بهبود خصوصیات کشش واهمیت ورق استیل استفاده نمایند. در این مقاله روش های تست ارزیابی ورق استیل بررسی خواهد شد.

فرایند کشش عمیق استیل

فرایند کشش عمیق استیل

فرایند کشش عمیق یکی از روش های مهم در تولید قطعات استیل است که در آن ورق های استیل به شکل ها و ابعاد مختلفی شکل دهی می شوند. در این فرآیند، ورق های استیل تحت فشار و کشش قرار می گیرند و به شکل های مختلفی مانند کاسه، قطعات خودرو، لوازم خانگی و غیره تبدیل می شوند. در طول این فرآیند، خاصیت کشش ورق استیل باعث می شود که مواد به طور مناسبی شکل پذیر باشند و بتوانند شکل های مختلفی را به خود بگیرند.